Atelier Dare Design este o pasiune moștenită din familie. Povestea noastra a luat nastere din dorinta de a crea rochii mult visate pentru femeile libere, puternice si increzatoare, care isi doresc sa poarte piese vestimentare unice.

În zilele noastre, când industria fashion dă direcții clare noi venim cu soluții inovative potrivite fiecărei personalități în parte.
Fiecre piesa vestimentara este atent creata din tulle-uri fine, dantele brodate sau accesorizate cu pietre si perle si o variata gama de tesaturi delicate din cele mai noi colectii.
Se poate să fii în trend dar ceea ce porți să reflecte ceea ce ești.
Sunt Delia Robu Bobeică și îmi plac provocările care vin cu acest business. Sunt deschisă la idei și pregătită să fiu alături de clientele mele cu sfaturi și soluții.

Rochiile pe care le fac sunt studiate ca rezultatul să fie wow. Detaliile sunt cele mai importante din punctul meu de vedere, deoarece acestea fac ca povestea fiecărei creații să fie diferită.
Multe dintre clientele noastre le-am cunoscut on-line, asa ca am decis sa facem mai usoara si mai simpla colaborarea cu voi, prin intermediul site-ului.
Aici veti gasi o parte dintre creatiile noastre, gata sa fie purtate, dar suntem deschise si nerabdatoare de noi provocari. Asa ca nu ezita sa ne contactezi, in cazul in care ai un model diferit pe care vrei sa-l cream special pentru tine.

Cum decurge o colaborare custom made cu noi?

Primul pas e telefonul pentru programare. (e cel mai bine așa pentru a fi sigură că suntem pregătiți să te ajutăm cu tot ce e nevoie).
In cazul in care nu poti veni la atelier, te vom sfatui prin telefon si iti vom trimite poze explicite cu modul in care iti poti lua singura masurile pentru realizarea tinutei.
Povestim la o cafea despre ceea ce îți dorești (e bine să ai câteva poze dacă îți dorești ceva anume).
Alegem materialele.
Luăm măsurile și ne vedem la prima probă!